Idag firar vi Tillfrisknandedagen!

Grattis till oss alla som har hittat en lösning på våra problem!


Detta är den första av en lång tradition där vi firar den tolfte december som Tillfrisknandedagen. 12:e i 12:e faller sig naturligt. 12% av Sveriges befolkning har ett problematiskt förhållande till alkohol/droger/läkemedel. Idag vill vi inte göra er uppmärksam på att det finns en massa personer i samhället som lider av beroende. Idag vill vi göra er uppmärksam på att det finns mängder av människor som vunnit över sitt beroende och valt ta ansvar för sina liv. Dessa individer omges av familj och nära vänner som också påverkas positivt av dessa personers tillfrisknande.

Man brukar säga att beroende är en familjesjukdom, vi som drabbats brukar ställa till vänners och familjers situation med. En tillfrisknad läker i genomsnitt ytterligare 4 personers liv. 

Stockholm 12 arbetar aktivt med att belysa det faktum att det finns hopp, att det går att få ett bra liv, att alla förtjänar ett bra liv!