Ett samhälle där beroende ska våga och vilja söka hjälp utan att skämmas.

Vårt mål är att öppna den mötesplats som saknas i dag så att den tid man får över när man blir nykter kan få ny mening. Det får man i ett bra socialt sammanhang som inspirerar.

Vår mötesplats kommer att vara något helt annat än det som erbjuds idag. Vi ska finnas synliga mitt i city, där människor rör sig. På dagen ett välkomnande cafe, på kvällen alkoholfri bar med ständigt närvarande kultur med utställningar, evenemang, workshops och musik för att skapa en känsla av sammanhang och locka till interaktion. Vi skapar en plats man vill vara på, en plats där man känner sig hemma, en plats man kan göra till sin egen.

Stockholm 12 ska bli ett stort levande vardagsrum. Tänk er ett modernt Folkets Hus kombinerat med ett Riche. Längst in i lokalen finns en separat del med hjälp för den som behöver, långt borta från institutioner och vårdkorridorer.

bollar.png

Vår mötesplats på nätet kommer att vara i ständig utveckling och vi kommer att bli ett samlande nav för information och nyheter i allt som berör ämnet beroende.

Stockholm 12 är ett koncept som ska starta på andra orter i Sverige och vidare ut i världen. 

 

KONTAKTA OSS

En liten förändring varje dag ger till slut ett stort resultat. Ibland behöver man sluta tänka och bara börja. Behöver du prata - ring eller maila oss! Självklart kan du vara anonym.